top of page

SHEILA SWIFT KAHÉ Group

Public·8 members
Ramon Bogdanov
Ramon Bogdanov

Tu Erai Drogul Legal


În ciuda marșului insistent către legalizare, cam 87% din iarba din America de Nord a fost cumpărată de pe piața neagră, conform unui sondaj din 2016. Asta înseamnă că cea mai mare parte a culturii canabisului arată diferit, în funcție de regulile și reglementările implementate de diverse state. Indiferent dacă îți cumperi de la un dispensar autorizat sau de la dealerul de iarbă al vărului unui prieten, există riscuri reale asociate cu prima ta experiență cu iarba. Variază de la a-ți lua doar țeapă cu un produs prea slab, până la probleme de sănătate și pedepse severe. Iată câteva ponturi care te vor menține în siguranță, fericit și-ți vor maximiza plăcerea.
Tu Erai Drogul LegalLegile care interzic iarba în SUA s-au schimbat pe reprize de când s-a decriminalizat planta în Oregon pentru prima dată, în 1973, așa că variază de la un stat la altul, explică Johnson. Guvernul federal consideră în continuare canabisul un drog de Plan 1, chiar dacă opt state și Washington D.C.-ul zic că e legal în scopuri recreaționale, iar 30 pentru întrebuințări medicale. Legalizarea nu înseamnă că toată lumea poate să cumpere, fumeze sau cultive după pofta inimii. În California, de exemplu, e ilegal pentru toate persoanele sub 21 de ani să cumpere iarbă. Chiar și cei care au vârsta necesară nu pot să cumpere decât un gram pe zi de mahoarcă și 8 grame de ulei concentrat. Johnson te sfătuiește să verifici dacă nu cumva statul tău are și legi împotriva anumitor tipuri de accesorii.


Acum că ai fumat iarbă pentru prima dată, la modul ideal te-ai și prăjit. Există un univers întreg de bonguri uriașe și mâncăruri extravagante, infuzate cu iarbă și metode dubioase să te prăjești, care abia așteaptă să-l explorezi. Pregătește-te pentru senzații de anxietate și pentru eventualitatea în care te trezești blocat într-un burlan. Pregătește-te să fii respins de cultura mainstream. Pregătește-te să iei o pauză de toleranță sau chiar să te oprești de tot, dacă se dovedește a nu fi drogul potrivit pentru tine. Evoluează, învață legile, prăjește-te și distracție plăcută. 041b061a72


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

Group Page: Groups_SingleGroup
bottom of page